top of page

Szász Ágnes

Gyógytornász

Bemutatkozás

Közel két évtizede, Fitness és Jóga oktatóként, aktívan az életem része a mozgás. El sem tudom képzelni az életet nélküle. Hiszem, és vallom, hogy „ép” lélekhez valóban ép, egészséges, mozgáshatárait szabadon megélő testre van szükség.

Édesanyaként kiemelt szerepet kap, két gyermekem testi és lelki egészsége. Azt gondolom, hogy a 21. század felgyorsult életritmusa nehéz helyzet elé állít mindannyiunkat, nem könnyű feladat megtalálni gyermekeink, azon testi-lelki egyensúlyát, ami egészséges, és némiképp megfelelő teret enged számukra.

 

Ma már senki sem kételkedik abban, hogy a gyerekek testi, mentális, idegrendszeri és pszichés fejlődése irányítható, vezethető és támogatható mozgás által.

Létezik egy olyan mozgásrendszer, amely széleskörűen fejleszti a gyermekek képességeit, egy olyan mozgásrendszer, amely szórakoztató számukra, amely lehetővé teszi, hogy tudatosabbá és koncentráltabbá válhassanak, hogy szert tehessenek minél mélyebb ön- és testismeretre, továbbá támogatást nyújt abban, hogy figyelmüket és érzéseiket, irányítani tudják a nap minden percében.

Ez a mozgásrendszer a JÓGA.

 

2016-tól számos Tatai és Tatabányai Általános Iskolában, heti rendszereséggel, több száz gyermekkel együtt gyakorlom a jógát.

 

A Trambulin Mozgásközpontban, Gyermek-Szülő jógaórákat tartok, melyek egyediek a maguk nemében, azonkívül, hogy teret engednek a jóga jótékony hatásainak Gyermek és Szülő számára egyaránt,  különleges időöltést is egyben, mely erősíti és elmélyíti a Gyermek-Szülő kapcsolatát.

 

Rohanó életmódunk következménye, hogy a legértékesebb „Kincsünkre” szánt idő mennyisége, és minősége nem elegendő.

Töltsetek Értékes időt egymással!

Egy vidám jógaórát ígérhetek, miközben Gyermek-Szülő közti érzelmi kapcsolat megerősödik, továbbá a jóga gyakorlása támogatja, a feszültség, a stressz és az elfojtott érzelmek oldását, erősít az immunrendszert és növeli a vitalitást.

 

Amikor a gyermek jógázik, a testi, a lelki és a szellemi élete egységben van önmagával, ez által építi saját jellemét, azt a valóját, amiből egész élete során táplálkozhat. Minden gyermek különleges a maga nemében, és tökéleteset alkot valamiben. Ez a GYEREKJÓGA üzenete.

 

Várlak Benneteket Sok szeretettel!

NAMASTE

Fodor Elvira

bottom of page