top of page

Farkas Eszter

Gyógytornász

Bemutatkozás

Farkas Eszter vagyok, gyógytornász- fizioterapeuta.

Képesítésemet 2010-ben Budapesten, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Gyermekkoromtól a sport, a mozgás szeretete és mások segítése kíséri utamat. 2010 óta kórházban dolgozom, kardiológiai és mozgásszervi betegekkel. Tanulmányaim alatt mindig kitűntetett figyelmet fordítottam a gerincproblémák megelőzésére, felismerésére és kezelési lehetőségeire. Az évek során számos szakmai képzésen, tanfolyamon vettem részt.

A Trambulin képesség- és mozgásfejlesztő központban azokat a gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket várom sok szeretettel, akiknek Schroth-terápiával lehetek segítségükre.

 

A Schroth-terápia a gerincferdülés és a Scheuermann-kór hatékony, nemzetközileg is elismert, konzervatív kezelési módszere. Az egyénre szabott, háromdimenziós scoliosis terápia elsődleges célja a görbület csökkentése, amíg a növekedés tart, a gerincferdülés további romlásának megakadályozása, valamint a deformitás okozta esetleges fájdalmak enyhítése, megszüntetése.

Első alkalommal kérem, hozza magával előző orvosi dokumentációit, röntgen felvételeit az írásos lelettel együtt.

A tornára kényelmes ruházatot, hölgyek a hátat szabadon hagyó és a gerinc vonalát nem takaró sportfelsőt vagy bikinit hozzanak magukkal.

bottom of page